Начало Любопитно Снимат няколко различни финала на „Игра на тронове“

Снимат няколко различни финала на „Игра на тронове“

1164

Няколко различни финала ще бъдат заснети на култовия сериал „Игра на тронове“.Това обяви програмният директор на НВО Кейси Блойс. Така до самият край на кървавата сага никой, дори актьорите, няма да знае точно какъв ще бъде завършекът й. Тя ще завърши с последен осми сезон, който ще излезе или в края на 2018-а или в началото на 2019 г.

Решението е взето като превантивна мярка срещу повторно изтичане на информация и епизоди от фентъзи епоса. Припомняме, че миналия месец хакери откраднаха и разпространиха серии от екранизираната интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин. Историята, която проследява битките за власт между Севера и Юга, интригите в Кралски чертог, трагичната смърт на половината попълнения в каста и вдъхновява мъжката аудитория с периодични голи сцени, изтече и през 2015 г.

Другото обяснение за това, че ще има много заснети финали е в практиката това да се случва с много други сериали. Припомняме, че дори родният „Под прикритие“ имаше три различни последни епизода и сценаристите решиха в последния момент кой би бил най-интересен за зрителите. Добрата новина за феновете на сагата е, че се обмисля спин оф на „Игра на тронове“ след края на предстоящия и последен осми сезон. „Би било лудост, с тази огромна и наситена с персонажи вселена, създадена от Джордж, поне да не прегърнем идеята, което и правим“, разкри наскоро Блойс.

предишна статияЛъки Лучано – най-великият мафиот на XX век
следваща статияМаша разкри как е станала гадже с Гришо и как са се разделили