температури

Днес сутринта в отделни котловини ще се образува мъгла. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°. Утре ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, значителна над планините и планинските райони в Западна и Централна България. Само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са от 17-19° по морския бряг, до 30° на места в Дунавската равнина.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще се развива предимно купеста облачност. На места в масивите от Западна България след обяд ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-хладно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури на въздуха ще достигнат 16-19°. Температурата на морската вода е 14-17°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

предишна статияНепредсказуем ден за една от зодиите днес. Любовен флирт за друга
следваща статияАПИ: Ремонтите по магистралите продължават и в събота