зодиите

Овен

Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Всичко в този ден ще се подрежда доста заплетено. Искате да „разпуснете” и да оставите нещата да си вървят по своя път, но точно днес това е съвършено недопустимо. Вие и само Вие трябва да контролирате развитието на събитията. Това е сложно и уморително, но ще донесе онези резултати, към които се стремите. Бъдете готови да правите промени в своите планове, тъй като едва ли ще успеете да свършите днес всичко, което е било запланувано. Не би било зле да посветите вечерта на спокойна почивка и възстановяване на силите, а те ще са Ви необходими съвсем скоро. Контактите с малко познати хора, се постарайте да ограничите до минимум..

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е точно такъв. Поздравления! Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Даже и ако някой се мушне на опашката точно пред Вас, или заеме последното възможно за паркиране място, Вие ще възприемете това съвсем спокойно, и даже с усмивка. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за нови и интересни идеи.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се струва очевиден и разбиращ се от самосебе си. Само че не трябва да се дразните, или да се опитвате да го накарате, поне малко да помисли . Повече отговори ли са, по- малко обида и разстроъства ще има.

Дева

Днес Вашият любим човек ще настоява , да му отделите максимум внимание, дори и прекрасно да разбира, че това е невъзможно. Затова да се опитвате да му обясните каквото и да било, е нещо повече от безполезно. Постарайте се поне от части да отговорите на неговите изисквания.

Везни

Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите, само ще ви е нужна малко повече концентрация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да доведе до някои недоразумения, опитайте да бъдете по-реални.

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас. Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.

Стрелец

На Вашия любим човек днес няма да са нужни много усилия, за да разбере и Вас и Вашите пристрастия. Той ще се справи с това занимание много по- бързо от Вас и от очакванията Ви, с което безкрайно ще Ви учуди. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не му покажете това явно.

Козирог

Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей

Вашият любим човек ще се окаже през този ден много надежден. С него нито секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва и прекалено да се отпускате, тъй като после въобще няма да можете да минете без него.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

предишна статияДания откупува последните четири циркови слона, за да ги пенсионира
следваща статияХубаво време и днес, блазе на тези, които са на морето