Начало Спорт След загубата от Джокович: Надал се прибра с икономична класа

След загубата от Джокович: Надал се прибра с икономична класа

1570
Световният №1 Рафаел Надал се е прибрал в Испания с редовен полет, след като загуби 1/2-финалния си мач на Уимбълдън срещу Новак Джокови

Световният №1 Рафаел Надал се е прибрал в Испания с редовен полет, след като загуби 1/2-финалния си мач на Уимбълдън срещу Новак Джокович. Нещо повече, Матадора е предпочел да пътува в икономична класа, пише „Тенис Кафе“.

Испанецът много пъти е показвал, че не обича да парадира с финансовото си състояние и статута си на една от най-големите спортни звезди в историята и винаги е приемал скромно дори най-големите си триумфи.

Разбира се, начинът на прибиране на Надал направи впечатление, защото много от колегите му в топ 10 на световната ранглиста залагат на частни полети.

Преди епичния 1/2-финал на „свещената трева“ Рафа игра тежък двубой срещу Хуан Мартин дел Потро, като по време на 1/4-финала Ализе Корне сподели: „Знам, че мачът Англия – Хърватия е интересен, но двубоят Надал – Дел Потро е пълна лудост. От друга планета“, докато бившият №1 Анди Мъри, който бе коментатор за ВВС каза: „Истински щастливец съм да гледам този мач. Петият сет е един от най-добрите, които съм гледал.“

предишна статияПринц Хари и Меган Маркъл благодариха на жителите на българско село
следваща статияФранция ще криминализира употребата на смартфони в училище