зодиак зодии

Овен
Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. Умът и сърцето явно ще воюват и затова звездите Ви съветват, да се вслушате именно в сърцето, а умът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита…

Телец

Ще имате възможност отлично да прекарате времето си. Наистина, заради това ще се наложи да променяте своите привички, но това няма да се Ви изплаши. Трябва да имате предвид , че денят е по-подходящ за пътуване и активен отдих, отколкото за спокойни домашни развлечения. Колкото по-важна е срещата, толкова по-късно привечер трябва да бъде тя. Вероятни са успешни покупки, като при това може да придобиете не само дреболии, а и скъпи и ценни вещи. Бъдете уверени, че с избора няма да сгрешите.

Близнаци

Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим…

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!

Лъв

Не отнемайте възможността на своите приятели и партньори да изразяват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните интереси на своите собствени. Ако на партньора Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота неочаквано потръгне, той (тя) охотно ще подели с всички вас онова, което има, и ще разкаже всичко, което знае. Това е прекрасно време за неформални договаряния и нови контакти. Общуването в семейството ще стане по-приятно, ако с Вашата половинка ви свързва истинско приятелство и общи увлечения.

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

Везни

Днес ще бъдете уверени в силите си, но и настойчиви в своите мисли. Има вероятност да предприемете кратко пътуване, свързано с романтични отношения. Днес е хубав ден за хората на умствения труд, а и прекрасно време за решаване на парични въпроси. По начало сте активен участник в обществения живот и винаги намирате решение в сложни ситуации. И днес, ако се случи нещо, едва ли ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате.

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днс тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец

Ако някой знак е известен със стремежа си към всичко ново, това е Вашия. В този момент, независимо дали вярвате или не, Вселената настоява, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари допълнително, убедете се, че това занимание би Ви било интересно.При Вас ще се получи, като се имат предвид подкрепата на невероятното количество астрологически влияния.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте готови.

Козирог

Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сег а сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей

Днес бъдете готови за цял куп покани, възможности и особени молби. Те по своему са привлекателни, но просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко ангажименти. В последно време са се случили твърде много събития и по тази причина има опасност да загубите усещането за перспектива или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е съвършено неприемливо. Отдайте предпочитания на вариантите, които се основават на дългосрочни цели. За съжаление, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби

Нарасналите жизнени сили ще Ви помогнат в решаване на професионални задачи и финансови въпроси . Хармонията в семейните отношения и в отношенията Ви с противоположния пол ще подобри настроението Ви за целия ден. Времето е идеално за търсене на съдействие и подкрепа от авторитетни хора.

предишна статияЗатоплянето на времето продължава и днес
следваща статияНеобичайно топло време за края на декември