Начало Водещи Скалата подари къща на майка си за Коледа

Скалата подари къща на майка си за Коледа

1514
Скалата

Дуейн Джонсън, Скалата сподели в социалните мрежи, че е подарил на майка си Ата „златен билет“, който и дава правото да си избере къща, където и каквато пожелае, съобщи Контакт мюзик.

46 годишният актьор и професионален кечист качи видео в Инстаграм и написа „Изненада! Купих нова къща на майка ми за Коледа.“

В клипа Ата отваря картичка с билета отвътре и започва да чете, след което избухва в сълзи на радост и прегръща сина си.

След това казва на внучка си Жасмин: „Познай какво? Ще получа нова къща!“

В описанието към клипа Скалата разкрива, че докато е растял, често се е местел със семейството си и никъде не е успял да създаде свой дом.

„Когато растях ние живеехме в малки апартаменти в цялата страна. Живеехме като циганите, винаги на път от един щат в друг. Първият дом, в който моите родители живяха беше този, който аз им купих през 1999 г. Те се разведоха 5 години по-късно и нещата станаха малко по-сложни. От тогава аз държа да съм сигурен, че и майка ми и баща ми имат всичко, от което се нуждаят – коли, къщи и др.“, написа Дуейн в Инстаграм.

Той иска да награди „добрата си майка“ за това, че то е превърнала в „един достоен човек“ и за това се надява, че тя ще се наслади на новия си дом.

„Но къщата този път ще е специална и моментът е с голямо значение“, написа още той.

„Казах ѝ да третира този билет като „Златния билет на Уили Уонка“ защото ще получи всяка къща, която тя иска, където тя поиска“, сподели актьорът.

„Винаги казвам ако имаш добра майка то тогава има голям шанс да станеш достоен човек“, каза още Скалата.

„И някак си и по някое време аз бях толкова голям късметлия, че да мога да направя такива неща възможни. Весела Коледа мама и наслаждавай се на новия си дом“, написа Дуейн в Инстаграм.

предишна статияАктуалната пътна обстановка на 31 декември 2018
следваща статияАнджелина Джоли иска децата ѝ да са бунтари