зодиите

Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Телец
Днес на Вашия любим човек няма да се хареса някое Ваше действие или изказване, което незабавно ще доведе до недоразумения и кавги, инициатор на които ще бъде, разбира се, той. За да не се окажете пострадалата страна , пригответе се да направите множество компромиси.

Близнаци
Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак
Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толкова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв
Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева
Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето участие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни
Идеално време за актьори, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете негативните емоции в семейството и с възлюбените, както и да проявите сдържаност и справедливост при решаване на финансовите въпроси, за вас може да възникнат неочаквани делови и романтични възможности.

Скорпион
Странностите, които стават във Вашето обкръжение вече от доста дълго време, повече не трябва да се игнорират, и по тази причина днес отделете на това колкото се може повече внимание. За щастие, Вие разполагате с достатъчно време , за да се заемете изцяло с тези неща, та затова не се опитвайте да се оправдавате с твърдението, че имате много работа. Отделете време (по възможност през първата половина от деня), за да поговорите откровено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се страхувайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същност на нещата. По-късно само ще се радвате, че сте направили това.

Стрелец
Вашият любим човек днес ще има голяма нужда точно от подкрепата Ви.. Той дълго ще Ви разказва за своите проблеми или просто ще се постарае да бъде с Вас колкото се може повече време. Бъдете открити и доброжелателни и се постарайте да се настроите на неговата вълна.

Козирог
През този ден ще Ви бъде доста трудно да привлечете вниманието на противоположния пол, дори и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен вид е много екстарвагантен и провокативен, съвсем не може да се надявате на одобрение и внимание…

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената ситуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

предишна статияБананите може да помогнат при отслабване
следваща статияПроливен дъжд в половината страна