Холивудската асоциация за чуждестранна преса обяви, че синовете на американския актьор Пиърс Броснан, Дилън (22 години) и Парис (18 години) ще бъдат посланици на церемонията „Златен глобус 2020“ на 5 януари, съобщава „Дейли мейл“.

„За първи път в историята на „Златен глобус“ ние гордо избрахме двама братя (никога не бяхме избирали двама роднини едновременно), които през този сезон ще представляват асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд“, коментира президентът на организацията Лоренцо Сория.

Според него Дилън и Парис за годините си вече са постигнали известен успех в света на модата и развлеченията, както и известния си татко.

Всяка година се избират по едно или две деца на известни филмови дейци. Посланикът предвожда лауреата до сцената на церемонията по награждаването, а също така се присъединява към някакъв благотворителен проект, който представя по време на церемонията.

Така например братята Броснан ще разказват за фондация, която помага на семейства с ниски доходи по целия свят: осигурява им храна, дрехи, лекарства и други необходими неща.

През годините посланици на „Златен глобус“ са били дъщерята на Дуейн Джонсън „Скалата“ – Симон, Карин – дъщеря на актьора Джейми Фокс и други деца на известни актьори.

предишна статияХванаха бургазлия с марихуана за 300 хиляди лева
следваща статияАштън Къчър и Мила Кунис лишават децата си от наследство