хороскоп
хороскоп

Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа…

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Вашият любим човек днес много сложно ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или макар само да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна особеност и да действате със съответните изводи и определените приоритети.

Рак

Уредете си за днес романтична среща със своя любим човек, в някое красиво и уюрно местенце. Нека Вашата среща премине романтично, топло и радостно…. Съвсем като в началото на Вашата любов. Или тази среща ще стане нейно начало?…

Лъв

Този ден е противоречив. От една страна ще бъдете в отлично настроение и ще гледате с оптимизъм, а от друга страна ще предпочетете да не мислите за проблемите на настоящето, а тези проблеми не само съществуват, но и очакват разрешение. Разкажете на близките си какво Ви безпокои и навярно ще получите не само подкрепа, но и реална помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в трудна ситуация. Опитите на всяка цена да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева

Ще действате доста мъдро, избягвайки опасности и капани, без да влизате в ненужно противодействие, но ще останете верни на задачите, които първоначално сте си поставили. Умението да отделяте главното от второстепенното, става най-важното Ви преимущество пред съперниците. Отстъпвате за дрболии, като по този начин си печелите име на сговорчив човек, готов за сътрудничество, но отстоявате своето, когато става дума за нещо важно. Здарвомислещи всъщност сте и в личните си отношения. Именно благодарение на това избягвате кавгите с близките си, макар че непрекъснато има поводи за разногласия.

Везни

Днес най- вече ще се нуждаете от добри новини. Може да ги получите – звездите не казват нищо по този въпрос… Трябва да сте по- внимателни при шофиране или пресичане на улиците като пешеходец, защото са вероятни неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате успех.

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, ако можете да си организирате заедно със своя любим човек „ден на лентяя” , или в краен случай вечер в чест на този забележителен човек. Нека малкото островче от тишина и спокойствие в бушуващото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлота и уют.

Стрелец

Предстои Ви един доста емоционално натоварен ден. Много благоприятно ще Ви влияе водата. Не е задължително да се къпете, достатъчно е , да я погледате. По-добре, разбира се, в приятна компания.

Козирог

Хубав ден за да завъжете нови и перспективни запознанства с очарователни представители на противоположния пол. Погледнете ги, усмихнете се, очаровайте ги и ги омагьосайте…. Въобще – всичко, което умеете, плюс още малко експерименти… Това ще Ви направи неповторими.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Не се опитвайте днес да ангажирате вниманието на Вашата половинка. Работата, с която се занимава, е много важна за нея и ако се опитате да я откъснете, нищо друго, освен раздразнение няма да получите. Поизчакайте малко! Скоро ангажиментите и ще свършат , и тогава всичкото и свободно време ще бъде посветено на Вас и само на Вас..

предишна статияВалежите спират, облачността остава значителна
следваща статияЗеленият чай помага срещу високо кръвно налягане