Снимка: Инстаграм/PA

Сестрата на покойната британска поп икона Джордж Майкъл бе намерена мъртва на Коледа, три години след деня, в който певецът почина, съобщиха семейството и полицията.

55-годишната Мелани Панайоту е била намерена мъртва от сестра си Йода Панайоту в сряда в дома си в северен Лондон.

„Можем да потвърдим, че много трагично Мелани е починала внезапно“, казва в изявление адвокатът на семейството Джон Рийд.

„Ние просто бихме помолили поверителността на семейството да бъде спазена в този много тъжен момент“, добави той, като отбеляза, че няма да има допълнителни коментари.

Джордж Майкъл почина в дома си в централна Англия на Коледа през 2016 година.

След 35-годишна кариера, придружавана с години на приемане на наркотици, когато почина, той беше на 53 години.

Майкъл, чието истинско име беше Йоргос Кириакос Панайоту, продаде над 100 милиона албума през цялата си кариера, продуцирайки хитове, включително „Last Christmas“ и „Wake Me Up Before You Go-Go“.

Съобщава се, че е бил близък и на двете си сестри, оставяйки им милиони паундове и части от значителното си имение в своето завещание.

С наближаването на третата годишнина от смъртта му семейството сподели изявление на официалния уебсайт на Майкъл, в което се известява любовта, която все още показват феновете към него.

Мелани Панайоту беше фризьор и гримьор, която, както се съобщава, пътуваше с брат си на турне, за да поддържа прическата му.

предишна статияВ Якутия открит 190-каратов диамант
следваща статияСтуден и ветровит ден