Начало Водещи Сериозни загуби ще претърпи една от зодиите в първия ден на работната...

Сериозни загуби ще претърпи една от зодиите в първия ден на работната седмица

1315
звезди

Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде свързан с неблагоприятно стечение на обстоятелствата и загуби. Създалата се ситуация е доста сложна, и вече не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба личност, ще се откажете от своите цели, виждайки многото влиятелни и многобройни недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свързани с доста особени чувства, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка ситуация, и му кажете това. Разбира се никой не печели винаги в Казиното на живота, но от време на време може да се падне джакпота.

Близнаци

Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкото се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Всички присъстващи, а и вашите приятели, днес силно ще завиждат на отношенията между Вас и Вашия любим човек. Постарайте се да направите всичко възможно за това, че завистта им да бъде обоснована – т.е. , все пак да има някакво основание за нея. За да не се любуват останалите на сапунени мехури…

Дева

Днес Ви предстои да вземете много важно решение. Затова преди да отговорите с „да” или „не”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на ситуацията с техния свеж и безстрастен поглед. Това не само ще Ви позволи да избегнете грешките, но и ще Ви сближи с Вашите роднини и близки.

Везни

Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион

Скорпиони -жени! На Вас днес ще Ви провърви необичайно много! Тази симпатична блузка, която видяхте при своята приятелка, в близкия магазин съвсем не струва скъпо. Идете там с половинката си – и ще получите съвет да си купите и нещо по-хубаво! Нали никога не сте се съмнявали във вкуса на своя любим човек, не е ли така?

Стрелец

Повече от ясно е, че днес ще затворите очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог

Днес ще Ви осени озарение или ще Ви стане известна някаква служебна информация. Възползвайте се от това умно. Тази информация може да окаже значително влияние на проекта, в които сте ангажирани, и която ще Ви превърне от бег-вокал в истинска суперзвезда. Готови ли сте за светлината на прожекторите. Задръжте онова, което знаете, още няколко дни, и подтиснете изкушението с един скок да изпреварите конкурентите. В края на краищата, от къде знаете, че и те не разполагат със същата информация?…

Водолей

Не се учудвайте на критиките: днес всички Ваши пропуски, дори и най-малките, ще бъдат особено забележими. Имайте предвид че хората, които показват Вашите грешки, съвсем не са настроени враждебно. Ако не се обиждате за дреболии и не проявявате прекалена подозрителност, денят ще премине съвсем приятно. Възможни са неочаквани посещения. Посрещането на гостите ще премине изключително удачно, но привечер ще се почувствате уморени от развлечения, и че не Ви е възможно повече да се радвате и веселите. Романтична разходка с любимия човек ще Ви помогне да забравите за грижите на деня.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

предишна статияЕдна от зодиите е готова да направи сериозна промяна с външния си вид
следваща статияДнес някой ще е любимец на звездите, късметът ще го съпровожда