Начало Хороскоп Сериозни делови задачи за една от зодиите. Проблеми в личния живот за...

Сериозни делови задачи за една от зодиите. Проблеми в личния живот за друга

1336
зодиите

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Телец
Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци
На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак
Звездите Ви дават за днес такъв съвет: не трябва да възлагате сега такива големи надежди на своя любим човек. В края на крайщата той не е длъжен да изпълнява всички Ваши мечти и да бъде абсолютно такъв, какъвто Вие бихте искали да го видите. Просто се радвайте , че го има и че Ви обича. Това съвсем не е малко.

Лъв
Фундаменталността на всички действия, предприемани от Лъвовете, днес може да се окаже препъни-камък в отношенията в семейството. Ще се опитват да Ви обяснят, че напълно можете да се ограничите с някакво временно решение, а Вие ще се опитвате , да си държите на своето. Даже е интересно какво ще се получи, защото те са повече.

Дева
Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни
Днес ще бъде от огромно значение, на кого се доверявате. Доста хора искат да им бъдете съюзник, а Вие трябва да си помислите както трябва, на чия страна искате да застанете. Сега хората от Вашето обкръжение, на които може да се доверите, са твърде малко, така че имате пълно право да проявявате подозрителност. Но редом с Вас има и хора, които заслужават доверие. Изчакайте малко и понаблюдавайте околните. Тогава ще можете да отличите достойните за доверие хора, от всички останали.

Скорпион
Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се струва, че неговия свят е рухнал и нищо и никога вече няма да бъде така, както е било преди. Постарайте се да го успокоите , а и да го убедите , че докато сте до него, нищо лошо няма да му се случи. Може да не звучи особено логично, но му е нужно.

Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби
Днес се страйте да постъпвате със своя любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден именно подобна система на отразяване ще действа по най-добрия начин, а и Вие ще се убедите в ефективността на схемата: „ти на мен, аз – на теб”.

предишна статия5-дневна диета с яйца сваля до 15 килограма
следваща статияДнес на места са възможни гръмотевични бури