Начало Култура Сериалът „Властелинът на пръстените“ ще разказва за младия Арагорн

Сериалът „Властелинът на пръстените“ ще разказва за младия Арагорн

4066
Това определено е един от най-очакваните сериали и може би най-амбициозният проект на Amazon. Все още очакваме да научим отгов

Това определено е един от най-очакваните сериали и може би най-амбициозният проект на Amazon. Все още очакваме да научим отговорите на два основни въпроса: дали Питър Джаксън отново ще е на борда като режисьор или поне продуцент на „Властелинът на пръстените“ и в какъв период от време във вселената на Толкин ще се развива действието, пише Cinefish.

Май за момента е ясен отговора на втория въпрос – сериалът ще разказва за младите години на Арагорн, изигран в трилогията на Джаксън от Виго Мортенсен. Според изтекла информация така историята ще може да се развие по различни разклонения, точно като за един голям сериал.

Все още няма официално потвърждение от Amazon, все пак сериалът е в много ранен стадии на развитие, така че това може да се окажат просто слухове. Но самата идея звучи добре, като същевременно се придържа към разпознаваеми герои и не променя познатата история от Средната земя, любима на милиони читатели и зрители.

Така че очакваме да научим скоро повече подробности.
Според други източните сериалът ще струва поне 1 милиард долара. Все още не е ясно дали Джаксън наистина ще се заеме с него или ще предпочете предложението да снима следващия комиксов хит на DC.

предишна статияЧерният дроб става като нов! 12-те най-добри храни, които го възстановяват (СНИМКИ)
следваща статияОгромен облак дим от Килауеа