Селин Дион
На снимката: Селин Дион

По време на интервюто за промотирането на новото си световно турне, озаглавено „Кураж“, Селин Дион се възползва от възможността да разкрие връзката си с Пепе Муньос.

Три години след смъртта на съпруга си Рене Анжелил, Селин Дион се връща на сцената с безгранична енергия. Световно турне е в подготовка, албум, който ще излезе много скоро, нова роля като посланик L’Oreal Париж: 51-годишната певица няма умора. Нов старт в живота си, което особено дължи на испанския си танцьор и голям приятел Пепе Муньос. В продължение на няколко месеца двамата не се разделят и всяка от техните изяви е нова възможност с която показват, че са много близки и внимателни един към друг, особено по време на Парижката седмица на модата миналия януари. Отношение, което подхранва всички слухове за възможна зараждаща се романтична връзка. И все пак, Селин Дион, която отдавна поддържаше мистерията, реши да вдигне завесата за връзката си с Пепе Муньос в четвъртък, 4 април 2019 г.

Докато популяризира новото си световно турне, озаглавено „Кураж“, Селин Дион говори за своя приятел в интервю за американското предаване „Extra“. „Първоначално бях малко привлечена от него“, признава тя и добавя, че „Пепе е гей. Мисля, че някои хора от начало не го знаеха. „Той е най-добрият ми приятел, танцуваме заедно и той направи толкова много за мен, просто държеше ръката ми … Това е нещо, което не съм имала от дълго време.“ Прегръдка от мъж … Беше чудесно. И хората наистина вярваха, че е имало нова любовна история. Духовно, той ми даде толкова много, той ми даде сила“.

Интервю, което Пепе Муньос публикува и в неговия Инстаграм, не без гордост.

предишна статияСъздателят на Амазон запазва 75% от акциите си в компанията след развода
следваща статияСъдия Здравка Калайджиева: В повечето държави няма органи като КПКОНПИ