октомври

Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ше бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.

Близнаци

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак

Настроени сте доста лекомислено, което от време на време Ви тласка към рисковани и необмислени постъпки, само че днес късмета ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят възможности да се заемете с някаква нова дейност, но не е във Ваша полза да надценявате своите възможности. Помнете, че значителна част от грижите ще легне на Вашите рамене, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста трудно ще се окаже преодоляването на семейните разногласия, като ще се наложи да се потрудите, за да намерите общ език с по-възрастните си роднини.

Лъв

Ще се наложи да поограничите своите искания, защото много от Вашите планове днес не могат да бъдат реализирани. Затова ще трябва да се задоволите с малко. Възможни са конфликти с шефовете и деловите партньори, като не е изключено прекратяване на сътрудничеството и разтрогване на договори. Крайно нежелателно е да се започват през този ден съдебни спорове. Трудно ще се оправите и с личните си взаимоотношения, които ще се развиват по най-непредсказуем начин. Не успявате своевременно да реагирате на промените на ситуацията, затова не е изключено да попаднете в неловка ситуация.

Дева

Девите могат да удържат блестяща победа над конкурентите и да оставят недоброжелателите далеч назад. За представителите на този знак, нещата, които са наистина невъзможни, са малко. Те отлично ще се справят с преодоляване на всякакви трудности, поставяне на точни цели и постигане на успех в смели начинание. Не правят изключение и романтичните отношения, на развитието на които събитията от този ден се отразяват по най-благоприятен начин. Очакват Ви приятни признания, интересни срещи и невероятни сюрпризи.

Везни

Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било съвети, свързани с Вашия личен живот. В края на крайщата той си е Ваш и само Ваш и дори грешките в него трябва да правите самостоятелно. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се само от своя жизнен опит.

Скорпион

През този ден звездите препоръчват на Вас и на Вашия любим човек, да си устроите истински празник. Може да отидете някъде на кафе, или да си приготвите нещо безкрайно вкусно в къщи. Но съвсем не е задължително да стоите целия ден до печката! Защото последващото моине на съдове ще Ви огорчи.

Стрелец

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде много лесно, да Ви обясни някаква истина, която така дълго не сте могли да схванете. За щастие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и готови да проявите по-голяма активност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това чувство.

Водолей

През този ден не трябва да натрапвате на любимия си човек своята гледна точка. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори само по силата на вродения си инат, който днес ще се обостри… Затова ще се наложи нееднократно през този ден да правите компромиси.

Риби

През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите , стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно…

предишна статияСедмицата започва със слънце и високо за сезона дневни температури
следваща статияАПИ: Заледени и заснежени пътища