Начало Здраве Само 6 капки и коремът ви вече е плосък

Само 6 капки и коремът ви вече е плосък

1123

Коремните мазнини са един от най-често срещаните здравословни проблеми, причина за хирургична намеса при мъжете и жените, желаещи да се избавят от тях, пише zdraveikrasota. Когато подценявате и не обръщате внимание на хранителните си навици, зоната на корема става най-честа жертва на това поведение. Това е така, защото в корема мазнините се натрупват по-лесно, формирайки добре познатите любовни дръжки, тотално разрушаващи естетически издържаната фигура.

Масло с канела за отслабване и плосък корем
То се използва от години като алтернативно средство за лечение и за предпазване от различни заболявания.Маслото с канела подобрява и общото здравословно състояние.

Първо е било използвано с медицински цели, но след това е установено, че се справя с топенето на подкожните мазнини, особено в зоната на корема.

Популярността му в различни части на света се дължи на това, че е мощен концентрат, който стимулира отслабването, елиминира токсините и отстранява бактериите и химикалите, отразяващи се негативно на здравето.

Други ползи, които си струва да споменем, са способността му да засилва функцията на мозъка и паметта, като едновременно с това укрепва имунната система.

В допълнение към това: маслото с канела е идеално за хора, които страдат от диабет или повишена кръвна захар, тъй като редуцира и балансира нивото на захарта в кръвта.

Всички тези ползи за здравето, лесният начин за приготвяне, превръщат маслото с канела в допълващо всяка диета и тренировъчен режим средство, когато се стремите да елиминирате коремните мазнини.

Как да приготвите това стопяващо коремните мазнини масло?
maslo s kanela1

Средството е евтино. Затова нямате никакво извинение да не го използвате често.

Съставки:

1 чаша зехтин
6 канелени пръчици
1 малък стъклен буркан с капак
Начин на приготовление:

Стъпка 1. Напълнете малкия стъклен буркан с канелените пръчици.
Стъпка 2. Налейте зехтина отгоре им. Уверете се, че добре са накиснати в зехтин.
Стъпка 3. Сложете буркана на топло място в дома и го оставете да престои така 3 седмици. Разбърквайте съдържанието от време на време.
Стъпка 4. Когато препоръчителното време изтече, прецедете маслото в друг съд, използвайки марля или подобна материя. Съхранявайте маслото с канела на сухо и хладно място.
Употреба
За да извлечете ползите от канеленото масло, консумирайте по 2 капки, с всяко основно хранене през деня. Това малко количество е напълно достатъчно, за да стимулира процеса на отслабване.

Важно е да отбележим, че не бива да превишавате препоръчителната дневна доза, тъй като са възможни нежелани странични ефекти. Преди да започнете да приемате маслото с канела, прочетете следващите редове.

предишна статияApple спира с пускането на рутери
следваща статияНай-отровното растение в Европа се среща и у нас (СНИМКИ)