Начало Новини "Сами се бихме, но си знаем слабостите", обяви собственикът на Левски Наско...

"Сами се бихме, но си знаем слабостите", обяви собственикът на Левски Наско Сираков

69
"Сами се бихме, но си знаем слабостите", обяви собственикът на Левски Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че футболистите му са се победили сами. Според него, днешното поражение с 0:2 от ЦСКА-София е дошло заради грешки в защитата.

„Ние сами се бихме, получихме нелеп първи гол и не играхме това, което можехме да играем. Отборът ни е млад, някои бяха притеснени от младите ни футболисти и не успяха да се отърсят. Но и те трябва да гледат напред, да вдигат главата и да гледат напред“, каза в началото Сираков.

„Ние си знаем слабостите. Трима основни футболисти ни липсват и това е много за нашия отбор. Когато треньорът се обърне на пейката, вижда само един Фадига. Знаем къде сме, но с оглед на финансовото състояние на клуба, трябва да се съобразяваме“, обясни Сираков гледната си точка за мача.

Попитан как би коментирал инцидентите по трибуните – размяна на сигнални ракети, бой и навлизане на охранители в секторите, Сираков отговори: „Според мене, за това, което стана на трибуните, държавата трябва да се намеси и да се справи. Видяхте в Гърция как се справиха“.

„Не, не съм притеснен за евроучастието на Левски, все още не съм, отговори той на последен въпрос дали квотата за Лига на Конференциите е под въпрос.