surprised-woman

В Хабаровск събирачи на дългове пуснаха в социалните мрежи порноколаж с непълнолетната дъщеря на длъжник. По случая се води разследване.

Според местното издание „Губерния“ жител на Хабаровск взел заем от 19 000 рубли от две организации за микрофинансиране и просрочил изплащането на дължимото.

От август към семейството на длъжника започнали да бъдат отправяни заплахи. В началото на ноември дъщеря му разбрала от свои съученици, че в мрежата се появил порноколаж с нейното лице, създаден с фотошоп. По думите на бабата на момичето внучка ѝ изпаднала в такава истерия, че се наложило да викат бърза помощ. Самото момиче твърди, че заплахите от събирачите на дългове били отправяни лично към нея.

„Ти не разбираш в каква сериозна ситуация си. На карта са поставени твоят живот и този на баба ти и всичко това е заради твоето татенце“, предава „Губерния“ думите на момичето, описало заплахите.

Това не е първият случай в Русия, при който събирачи на дългове използват колажи с деликатен характер в опит да въздействат на длъжниците и техните семейства. В Карелия през 2017 г. започна следствие за клевета и незаконно разпространяване на порнография, след като събирачи на дългове разпространили в министерство на здравеопазването на Карелия, районните болници и републикански медии порноколаж със „залепената“ с фотошоп глава на служителка на една от градските поликлиники.

Освен „горещите“ кадри в писмото се съдържали всичките лични данни на жената. Повод за превръщането ѝ в „светска личност“ станал заем от 10 000 рубли от финансовата къща „Пари в ръката“.

Аналогични случаи е имало в Новоросийск през 2016 г. и Мордовия през 2017.

предишна статияОткриха диета, с която отслабваме и не качваме отново
следваща статияАко не си изпълниш нормата в Китай, пиеш урина и ядеш хлебарки /ВИДЕО/