Начало Любопитно Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

6235

Руска студентка се превърна в лондонска сензация, след като се появи на светско събитие в града със своето Lamborghini Huracan LP610-4. Суперколата на 23-годишната Дария Родионова е покрита изцяло със скъпоценни камъни Swarovski.

Снимки на автомобила бяха публикувани в профила на Родионова в Instagram, пише Automedia. От коментарните под тях става ясно, че броят на камъните, поставени върху спортната кола, е 1,3 млн. Те са произведени във Великобритания, там е извършено и инкрустирането им в каросерията на машината.

Колко време е отнел процесът, не се съобщава. Самите камъни са избрани лично от Дария, като те са в тон в заводския цвят на нейния Huracan. Студентката разкрива само, че е станала собственик на суперколата през октомври 2017 г.

Рускинята за втори път успява да привлече всеобщото внимание върху себе си, при това използвайки един и същ начин. Преди 2 години Родионова паркира пред магазина Harrods в Лондон покрит със скъпоценни камъни (отново Swarovski) Mercedes-Benz CLS 350. Машината набързо събра огромна публика около себе си. Тогава Дария разкри, че украсата на колата е правена в Русия, като това е отнело 2 месеца.

предишна статияЗнаете ли какво означава нашумялата тенденция „death cleaning“?
следваща статияГришо: Време ми е да спечеля турнир от Големия шлем