Начало Водещи Романтични преживявания за една от зодиите, проблеми в работата за друга

Романтични преживявания за една от зодиите, проблеми в работата за друга

1668
хороскоп

 Овен

Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! На такъв подвиг ще се съгласят малцина.

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най-уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!

Дева

Днес ще се наложи да сте максимално сериозни с Вашия любим човек, даже и на него да му се иска да се посмее, да се пошегува или да се направи за кратко на глупак. Само че единствено деловия подход при общуването ще Ви осигури пълно взаимно разбиране и подкрепа, а за момента точно това Ви е нужно.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Очертава Ви се един самотен ден. Това, всъщност, има и своите прелести, защото може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя умна книжка – няма да Ви бъде излишно. Може да успеете да извлечете от нея материал за някои разговори, с които да направите впечатление.

Стрелец

Свийте кръга на общуване до тесен семеен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате много добре в многолюден кръг на общуване, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте лидер, за Вас е невъзможно. По-добре прекарайте деня като затворник – в изолация. Едновременно с това ще успеете и на семейството си да отделите малко време, не е излишно.

Козирог

Ако видите някаква възможност за придвижване напред, трябва незабавно да се възползвате от нея. Оставете консервативността и дългите размисли за някой друг път. Сега животът Ви трябва да бъде изпълнен с активни действия и да поемате рискове. Свикнете с мисълта, че не е възможно да се постига успех винаги, когато се заемете с нещо. Ако постоянно очаквате нереално високи резултати, само ще се настроите негативно.

Водолей

Планирайте за днешната вечер нещо особено, дори това да е в последния момент. Позвънете на старите приятели или на накой, който има за Вас голямо значение, или на някого, който в един прекрасен момент може да стане за Вас нещо повече от приятел. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте весело времето си. Ако искате, може да обсъдите въпроси, от които в последно време много Ви интересуват – нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби

Днес не е зле да се въздържате от остри дискусии, както и от спорове с шефовете и колегите, а да се съсредоточите в работата, носеща реална полза. Отложете обсъждането на такива въпроси като световния ред и глобалното затопляне – те отнемат енергия, която може да използвате за по-полезни неща. Не се плашете от разногласията с любимия човек: може да се намери компромис и това ще се окаже не толкова трудно. Вечерта е прекрасно време за романтични срещи и за почивка за двама.

предишна статияПремиера на „Последните джедаи“ в Лос Анджелис (ВИДЕО)
следваща статияДобри новини за времето днес