Робърт де Ниро

Докато обсъждаше филмовия фестивал в Трибека по време на появата си в късно шоу, холивудският актьор Робърт Де Ниро нарече президента на САЩ „тотален губещ“ и „дъмбел“. Така той продължи атаките си срещу Тръмп и неговата политика, започнали още по време на предизборната кампания на настоящия американски президент през 2016 година.

75-годишният актьор от „Кръстникът“ каза, че се е опитал да даде шанс на Тръмп, но е останал разочарован, след като „този човек се е доказал като напълно губещ“, съобщи Спутник.

Актьорът отново критикува Тръмп, докато говори за ролите си на гангстери, наричайки президента на САЩ „гангстер, който е в Белия дом“. Де Ниро е спечелил два Оскара по време на кариерата си за изпълненията си в „Кръстникът“ – част II и „Разярения бик“. Той ще се върне към гангстерския жанр в „Ирландецат“, който ще бъде завършен тази есен под режисурата на Мартин Скорсезе.

„Дори гангстерите имат морал, имат етика, имат код и знаят, че когато давате на някого думата си, това е всичко, което имате. Този човек /Тръмп/, дори не знае какво означават тези думи“, добави актьорът.

Преди това Тръмп отвърна на словесната война на Де Ниро, като неколкократно го нарече в Туитър „индивид с много нисък IQ“.

предишна статия5-годишно момченце звънна на 911, за да си поръча сандвич
следваща статияСлънцето се показва, температурите леко се повишават