Кайли Дженът

Кайли Дженът – американската риалити звезда, модел и дизайнер, очаква дете от партньора си Травис Скот, съобщава портала Ти Ем Зи.

Кайли Дженът
на снимката: Кайли Дженът и приятелят й Травис Скот

Медията съобщава, че 20-годишната Дженът, добила своята популярност покрай шоуто на Кардашиян, е съобщила новината за бебето на своето семейство, още в началото на месеца.

По непотвърдени данни тя очаква момиченце.

Новината два малко, след като супермоделът разкри, че в телефона си има цял списък с потенциални имена на „бъдещите си деца“ и обяви, че когато стане майка ще премахне целия си профил в „Инстаграм“ и ще се оттегли от светлината на прожекторите.

„Когато имам вече дете, няма да бъда част от „Инстаграм“. Най-вероятно ще изтрия профила си и просто…не знам, ще изживея живота си. Много ми се иска да имам семейство и да построя своя собствена къща и ферма в каньона в Малибу, където да отгледам децата си. Иска ми се да изхвърля някъде телефона си и да започна да живея“, сподели актрисата.

Кайли е дъщеря на Крис Дженър – вдовицата на известния адвокат Робърт Кардашиян и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – състезател по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и модни линии, мобилни приложения и успех в социалните мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните личности в света на шоубизнеса, а състоянието им се оценява на стотици милиони долара.

на снимката: сестрите Кардашиян
предишна статияЕвропейската комисия решава спора между ФИБА и Евролигата
следваща статия70 000 души се евакуираха заради „Мария”