Начало Водещи Ревността ще завладее една от зодиите; друга ще се издигне в кариерата

Ревността ще завладее една от зодиите; друга ще се издигне в кариерата

956
овен

Хороскоп за 24 февруари 2020г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Няма да успеете да довършите работите, които, макар и да са били важни, не са успели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото насред път, с надеждата, че всичко някак „автоматично” ще приключи. За Ваше съжаление, това не е станало, и днес трябва да се постараете, за да приключите и да се справите със ситуацията. За щастие, Вие сте достатъчно дейни и енергични, за да вземете необходимите мерки.Не би било зле, да намерите съмишленик и помощник измежду близките си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи днес е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате доста по-добре.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

Ако някой въобще може да бъде наречен уверен в себе си човек, това сте Вие. Може би в последно време Ви се е иоскало нещо да промените, и днес това желание ще избухне с пълна сила. Тогава защо да се сдържате? Вие отлично знаете пред кого и като какъв искате да се представите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството между тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и по тази причина ще имате основание да сте изключително горди със себе си.

Дева

Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно…

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал, но и нуждите са големи. Трудно се оправят хората с психични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В такъв момент се решавате на връзка, от която в миналото сте бягали. Кой знае, може да е за добро, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за операции, свързани с голяма кръвозагуба.

Скорпион

Настроени сте да си отпочинете, както трябва. Най-забавното обаче е, че не можете да решите кой ще Ви прави компания, макар че това за Вас никога не е било проблем. Дали да прекарате вечерта с онзи, с който вече сте започнали да флиртувате, или да предпочетете новия поклонник? Каквото и да изберете, то ще е много по-добро, отколкото да отидете в къщи и да легнете да спите. Сварете си по-силно кафе, вземете душ и се запътвайте на лов за приключения.

Стрелец

Днес у Вашия любим човек ще се появи нов приятел или близък човек, а новото , както винаги е интересно и затова Вие ще имате причина за ревност. Звездите все пак биха Ви посъветвали, да не изяснвате отношенията си през този ден. Още утре на новото запознанство ще се отделя много по-малко време и внимание.

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Днес ще се трудите без особен ентусиазъм. Нямате желание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете обсъждането на повече или по-малко важни въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви помогнат да преодолеете това състояние. Не жалете време за общуване с тях и не отказвайте неочаквани предложения. Причина за Вашето лошо настроение могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови впечатления. Може би не е зле да се обърнете за съвет към лекар, или да се замислите за кратък и необичаен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което така отдавна си мечтаете?

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

предишна статияДжони Деп наелектризира Берлинале
следваща статияТемпературите днес ще са между 12 и 17 градуса