Начало Водещи Реалити звездата Кайли Дженър няма намерение да се жени за бащата на...

Реалити звездата Кайли Дженър няма намерение да се жени за бащата на детето си

1394
Кайли Дженът

Американската реалити звезда Кайли Дженър и рапърът Травис Скот – които очакват дете заедно – нямат никакво намерение да се сгодяват скоро и да пренесат връзката си на друго ниво. Това съобщи близък до звездната двойка пред сп. „Пийпъл“.

„Нямат планове да сключват брак или дори да се сгодяват. Това определено не е нещо, върху което Кайли да се е фокусирала“, заяви той.

Припомняме, че новината за бременността на Кайли се появи още през септември миналата година. Тогава западните медии издадоха, че 20-годишната реалити персона и модел, станала известна покрай шоуто на Кардашиян, очаква момиченце.

Кайли е всъщност дъщеря на Крис Дженър (вдовицата на известния адвокат Робърт Кардашиян) и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – състезател по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и модни линии, мобилни приложения и успех в социалните мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните личности в света на шоубизнеса, а състоянието им се оценява на стотици милиони долари.

предишна статияСтолична община препоръчва: топлете се на ток, използвайте градския транспорт
следваща статияУчастието на Григор Димитров на турнира в София под въпрос