Начало Водещи Рапърът Дрейк си татуира лицето на Дензъл Уошингтън (СНИМКА)

Рапърът Дрейк си татуира лицето на Дензъл Уошингтън (СНИМКА)

1327

30-годишният рапър Дрейк си татуира поредното лице на знаменитост. Този път това е Дензъл Уошингтън. На тялото му актьорът е изобразен в ролята му на тромпетиста Блийк Гилиъм в романтичната комедия от 1990 г. „Моят най-добър блус“.

За новата придобивка се похвали любимият татуист на рапъра – Инал Бершеков, който за пореден път благодари на Дрейк за доверието.

По тялото на изпълнителя има голяма колекция от портрети. Голяма част от тях са на членове на семейството му – на майка му, баща му, чичо му и баба му. Има и много звезди, сред които с Риана, покойната Алая, Лил Уейн и Шаде.

Любопитното е, че съвсем скоро се очаква той да запечата и Селин Дион в тялото си. През май Дрейк се засече с популярната певица на червения килим на музикалните награди „Билборд“ и й заяви, че до една година лицето й ще краси тялото му. „За мен това е страхотно, ти си легендарна. Обичам те. Остава ми почти година, докато си направя татуировка с твоето лице“, каза хитмейкърът на певицата преди тържествената церемония по връчването на отличията в Лас Вегас. Тогава Дион обаче не изглеждаше чак толкова екзалтирана от намеренията на чернокожия рапър.

предишна статия„Ферари” и „Ламборгини” се отказаха да правят електромобили
следваща статияВнучката на Чарли Чаплин ще е в журито на фестивала CineLibri