ден зодиак парични проблеми

Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

 

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.

Рак

Изглежда седмици сте жонглирали работата, семейството и с най-важните отношения. Сега всичко , в крайна сметка, е приключило.. Звездите са Ви дали зелена светлина в опитите да постигнете онова, към което сте се стремили. И макар че полагате всички усилия, за да поддържате мир и спокойствие на домашния фронт, това може да бъде доста затрудняващо. Само че не се предавайте! Вие почти сте успели.

Лъв

Дне трябва да сте много внимателни и предвидливи, за да отгатнете всички желания, капризи и настроения на Вашия любим човек, а и да постъпите в пълно съответствие с тях. Ако не успеете да го направите, проблемът може да се окаже много по-голям и значим, отколкото сте допускали…

Дева

Финансовото Ви положение е стабилно и не предвещава беди. Даже са вероятни някакви парични постъпления. Денят е подходящ за начало на нов проект. Ако не искате да изпуснете този подходящ момент, постарайте се, да бъдете по-активни. В предстоящите проекти има определен риск, но си заслужава. Върнете се към незавършените проекти и се постарайте да уточните подробностите. Много ще Ви се иска да оправите поизоставените отношения, но едва ли това ще може да стане.

Везни

През този ден трябва да се държите безгрижно и непосредствено, да бъдете, по възможност, максимално жизнени и естествени. Само при това положение на Вашия любим човек ще бъде приятно и интересно да е във Вашата компания, да Ви разбира и да Ви се възхищава.

Скорпион

Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Новите възможности ще Ви се представят в най-различна форма днес, макар и да не можете да разпознаете всяка от тях. Не се вълнувайте – тези, за които сте готови, ще бъдат достатъчно очевидни. Имайте едно на ум, че не винаги става така, както Ви се иска. Просто плувайте по течението и не позволявайте на разни дреболии да нарушават спокойствието Ви.

Водолей

Ще узнаете някои новини, и те може да се окажат съвсем не такива, каквито сте очаквали. Но всяка информация е ценна и затова се вгледайте в ситуацията още веднъж, спомнете си какви уроци сте извлекли от нея, и ги използвайте в бъдеще. Следващия път ще можете да обърнете нещата в своя полза, без да полагате за това особени усилия. Близките Ви хора искат да знаят за Вашите успехи, а и за проблемите Ви, и затова не ги дръжте в неведение. Дайте им да разберат, че и за Вас, както и за другите хора, е нормално да допускате грешки и да имате слабости.

Риби

На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

предишна статияДнес ще вали предимно следобед, температурите леко се покачват
следваща статияАктуална пътна обстановка