Начало Водещи Първия работен ден за годината започва с делови преговори за една от...

Първия работен ден за годината започва с делови преговори за една от зодиите

934
ден зодиак парични проблеми

Дневен хороскоп за 2 януари 2018г. 

Овен 
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Телец

Денннят е изненадващо подходящ за решаване на практически въпроси и провеждане на делови преговори. Ако точно знаете, каква е Вашата цел и какво сте готови да пожертвате за нейното постигане, успехите няма да Ви карат да чакате. Но разговорите на отвлечени теми, намеците и недомлъвките, ще Ви поставят в задънена улица и изключително много ще Ви подразнят. Възможни са значителни разходи, в това число и непланирани. При разходите няма да проявите обичайната си предвидливост, а направените покупки ще са доста неуспешни. Не разчитайте на помощ и подкрепа на роднините .

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен начин да изразите промените, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, но за сега нищо не предприемайте. Днешният ден е изключително подходящ за спокойни размисли и правене на планове, но не е много добър за активни действия. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и едва ли ще искате да се лишите от това удоволствие.

Лъв

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са оределили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина го искате, изберете си компания и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате. Тъй като сте напълно убедени в своята неотразимост, вероятността за нови запознанства е много голяма. За съжаление, започващите през този ден отношения едва ли ще са много продължителни и стабилни. Все пак се надявайте и на делово предложение, което да е в съответствие с Вашите амбиции и стремежи.

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние – съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Днес ще разберете, че за Вас в доста сложно от много време да поддържате топли отношения с Вашия любим човек. Много ще Ви се иска обезателно да го наругаете, да си изясните отношенията или просто да си повикате един на друг на воля. Може би наистина си заслужава?

Стрелец

Днес може да узнаете нещо много важно, но инструкции за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, как да се разпореждате с нея. Успех!

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

От вчера до днес ситуацията рязко се е променила. Предстои да насочите своите сили в помощ на други хора – за тази цел имате достатъчно енергия за да го направите. Много е важно да помогнете на обкръжаващите в решаване на техните проблеми. Вашата далновидност и логичност ще им помогне да си икономисат много време, а те, на свой ред, може да се окажат много щедри. Това означава, че на всяко Ваше действие ще има равен, а даже и по-голям отклик . Възможно е, това да бъде подарък, или равнозначна услуга.

Риби

Искате да получите нещо от някого, но не знаете как да го направите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се запази голямо количество енергия, ако се действа направо. И ако тези хора не са в състояние да Ви дадат желаното, то по-добре да разберете това още от самото начало. Тогава може да насочите усилията си там, където имате повече шансове….

предишна статияВ първия ден на 2018г. Румен Радев и съпругата му са на посещение във Виена (СНИМКИ)
следваща статияКакво време ни очаква в първия работен ден за 2018 година?