Начало Хороскоп Промяна в личния живот за една от зодиите днес. Неочаквана новина за...

Промяна в личния живот за една от зодиите днес. Неочаквана новина за друга

2435
Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец
В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък, от своя страна, ще Ви даде простор за импровизация . Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!

Близнаци
Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Професионалната дейност – това е сферата, в която днес от Вас ще зависи изключително малко. Обстоятелствата ще се подреждат по непредсказуем начин и едва ли ще успеете да повлияете на развитието на събитията. Най-разумното, което може да направите, това е, да се постараете да се приспособите към ситуацията. По този начин, в крайна сметка, ще минимизирате загубите. По друг начин стоят нещата в личните отношения, където вече Вие контролирате ситуацията. Бъдете готови да проявите твърдост, когато реализирате своите решения в живота. Не се притеснявайте не само да молите, но и да изисквате.

Лъв
Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион
Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.

Стрелец
Днес Вашият любим човек ще Ви разкаже за нещо много удивително, но недостъпно и недостижимо и затова трябва просто да вярвате на думите му, без да се опитвате да проверите тяхната достоверност, дори и да предизвиква у Вас някакви съмнения.

Козирог
Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже доста по-плодотворно занимание. Добре би било да си спомните миналото, тъй като в него се крият отговорите на много интересни и актуални въпроси. Ако Ви предстоят важни преговори, дайте възможност на събеседника да се изговори, и чак след това представете своята гледна точка. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, ако прозвучат по-рано от определеното време. Отношенията с близките изискват търпение. Хората, които сте свикнали да подкрепяте и покровителствате, започват да искат независимост . Въпреки това Вашето покровителство продължава да им бъде нужно.

Водолей
Готови сте да се хвърлите с главата напред в онова, което по-рано сте смятали за невъзможно. Това е среща очи в очи с такъв интересен човек, че Ви се иска нещо повече от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в мълчаливо седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте заедно по чаша кафе или вино.

Риби
Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към поведението, което отдавна сте си избрали. Възможно е някой да не Ви одобри, но на критиката и погледите „на криво, не трябва да обръщате внимание. Днес са важни именно Вашите оценки и заключение, и по тях трябва да се ориентирате при взимане на решение. Ще успеете да запазите добрите си отношения с най- близките хора, но и навреме ще им окажете помош. Денят е достатъчно подходяш за всякаква дейност, която да е полезна както за Вас, така и за другите, и нито едно, дори и най-малкото Ви усилие , няма да отиде напразно.

предишна статияВремето остава без промяна – горещо с валежи
следваща статия„Спейс екс“ отложи първия туристически полет до околностите на Луната