зодиак

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Избягвайте неделикатността в обществените връзки, а обидите и недоразуменията – в романтичните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете искрени в професионалната работа и социалния живот. Ако възникнат финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътуване или на разходка може да се почувствате не съвсем комфортно. Ако се обърнете за помощ към член от семейството, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по съвсем обективни причини, които по никакъв начин няма да са свързани с отрицателно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия момент за оказване знаци на внимание и правене на подаръци на малко познати хора.

Близнаци

Очертава се, настроението Ви да бъде променливо. В началото на деня много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно, ще започнете да гледате философски на нешата. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през този ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Освен това денят е много подходящ за регулиране на семейни конфликти. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно.

Рак

През този ден Ви очакват изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през сутрешните часове трябва да обсъждате детайлите на съвместен план , или да доведете до съвършенство вече започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате правилата по техниката на безопасност, а и да контролирате своите мисли и преживявания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и сексуалните контакти. В сложната ситуация най-добре ще се справите с помощта на семейството си.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение.

Везни

Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите, само ще ви е нужна малко повече концентрация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да доведе до някои недоразумения, опитайте да бъдете по-реални.

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Налага се да бъдете много търпеливи: днес пречки и усложнения са възмофни буквално във всички сфери на живота. Особено внимание изискват финансовите дейности. Ще е по-разумно да отложите замислените разходи, за да отложите появата на дупки в бюджета. Търудностите няма да се отразят на Вашето настроение и ще успеете да не допуснете нито лошо настроение, нито апатия. Ще сте готови да се притечете на помощ на всеки, който има нужда, или е попаднал в сложна ситуация. Денят е подходящ за подготовка за организиране на някакво събитие или семейно тържество.

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

предишна статияИталиански производител на екипи осъди Левски
следваща статияПредимно слънчево време, на места с мъгли