Начало Водещи Продължението на „Жената-чудо“ през 2020 г. е първото заглавие в борбата със...

Продължението на „Жената-чудо“ през 2020 г. е първото заглавие в борбата със сексуален тормоз

3562
Жената чудо

Премиерата на втората част на филма, превърнал се в абсолютен хит „Жената-чудо“ („Wonder Woman“) е насрочена за 5 юни 2020 г. Това съобщи изпълнителката на главната роля в първата част на филма, актрисата Гал Гадот.

Първият филм на режисьора Пати Дженкинс бе представен миналата година и получи положителни отзиви от филмовите критици. Той донесе на създателите си повече от 100 милиона долара само в първия уикенд на излизането си.

Както се съобщава по-рано в онлайн изданието „Вердж“, филмът „Жената-чудо 2“ е първият, работата над който е в съответствие с правилата на Гилдията на продуцентите в Америка, насочени към борба със сексуалния тормоз във филмовата индустрия.

През ноември 2017 г. Гал Гадот обяви, че няма да играе във втората част на филма, ако филмовото студио „Уорнър Брос“, което притежава правата на франчайза, не прекрати договора с продуцентската компания на режисьора Брет Ратнър „RatPac-Dune Entertainment“. Такъв ултиматум е поставен от израелската актриса поради обвиненията за сексуален тормоз, които шест повдигнаха срещу Ратнър, включително актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Ман.

предишна статияДжулия Робъртс слага край на ролите в романтични комедии
следваща статияАриана Гранде качи клип в социалните мрежи с Мак Милър