Начало България Продължава захлаждането в цялата страна

Продължава захлаждането в цялата страна

890
зодиите

Днес с умерен и силен вятър от север-североизток застудяването ще продължи. Ще бъде предимно облачно, в планините и на места в източната половина от страната със слаби превалявания от сняг, по крайбрежието на морето – предимно от дъжд. Условия за по-значителни снеговалежи и навявания има в Централния Предбалкан. Почти без валежи и с временни разкъсвания на облачността ще е над крайните западни райони. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, максимални – предимно между минус 1° и 4°, но заради вятъра, усещането ще е за по-студено време.

В планините ще е облачно и ветровито, с предимно слаби превалявания от сняг. По-значителни ще са снеговалежите на места в Стара планина. Има условия за снегонавявания. Вятърът ще е силен от североизток. Температурите ще се понижават и към 14 ч. на височина 1200 ще е около минус 5°, на 2000 метра – около минус 12°.

Над Черноморието ще е предимно облачно и ветровито. Ще духа силен, на моменти и бурен север-североизточен вятър. На места ще има превалявания от дъжд, в крайните южни райони ще са по-интензивни и обилни. За кратко дъждът ще се примесва със сняг. Максимални температури между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала, в крайните южни райони ще е много силно – до 6 бала.

предишна статияМного успешен ден за една от зодиите, за друга – любовна авантюра
следваща статияЛейди Гага е била системно изнасилвана