Днес през деня на места ще превалява слаб сняг. В Западна и Централна България ще духа слаб до умерен северозападен, в Източна – северен вятър и с него застудяването ще продължи. Ще бъде студено. Минималните температури ще са предимно от минус 7° до минус 2°, максималните – от минус 3° до 2°. Вечерта от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Над планините ще е предимно облачно със слаб снеговалеж. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, с който застудяването ще продължи и ще е много студено. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 6°, на 2000 метра – около минус 12°.

По Черноморието ще е облачно и ще превалява слаб сняг. Ще духа предимно умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 2°-4°. Вълнението на морето преди обяд ще е 1-2 бала, след обяд ще се усили. Температурата на морската вода е 9°-10°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 54 мин. и залязва в 17 ч. и 20 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 26 мин. Луната изгрява в 10 ч. и 14 мин. и залязва в 20 ч. и 53 мин. Фаза: три дни след новолуние.

предишна статияДиетата помага при борба с рака
следваща статияАктуална пътна обстановка