Начало Хороскоп Проблем от миналото тормози една от зодиите днес. Напрегнат ден за друга

Проблем от миналото тормози една от зодиите днес. Напрегнат ден за друга

1707
Зодиак

Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци
Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…

Рак
На прага Ви стои драма и настойчиво чука, искайки да я пуснете. За щастие, отдавна сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, ако не желаете да направите това. Ако всичко това започва да напомня традиция, замислете се, как да станете недостъпни за участие в подобни сцени. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте чуждите конфликти да Ви парализират, или да ограничават свободното Ви придвижване. Дайте си възможност да изследвате нови територии.

Лъв
Днес Вашия любим човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин, което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева
Днес ще бъдете настроени за хармонични отношения с близките хора. Може да проявите интерескъм любимия човек и да започнете разговор за мечтите, желанията и плановете. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите мотиви в дейността на колегите. Излизанията пред голяма аудитория ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате конфликти с близките хора.

Везни
Енергични сте и сте настроени по-критично, отколкото предствителите на другите знаци на Зодиака, и затова успехите, които ще постигнете, ще са значителни. Само че има риск да не Ви стигнат силите в най-неподходящия момент. Ако искате да избегнете това, придържайте се към разумен ритъм и избягвайте претоварвания. Това е хубав ден за активен отдих, занимания със спорт и танци. Възможни са нови запознанства: привързаността за сега е мимолетна и повърхностна, но с времето отношенията ще станат по-сериозни и дълбоки. Вечерните развлечения може да струват по-скъпо, отколкото очаквате. Старайте се, да контролирате разходите.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, но някои Ваши емоции са изостанали в миналото. Доставете си кърпа за почистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези спомени или прекомерното Ви увлечение по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите необходимата увереност. Защо така се държите за идеи, гледни точки или философия, които вече са загубили актуалност? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все- пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания.

Козирог
Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” – някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби
Ако Вашия партньор е „мамино синче”, днес е най- подходящото време да направите нещо по въпроса. Опитайте да направите необходимите усилия , та поне малко да го промените! Ако всичко наистина е абсолютно безполезно, решете през днешния ден , струва ли си да продължавате вашите отношения и готови ли сте, да се помирите с неговите слабости.

предишна статияОтново слънчево време с превалявания следобед
следваща статияОбявиха най-добрите автомобили на 2018 г. Ето кой е големият победител