Зодиак

Овен
Не се учудвайте, ако днес усещате изключително силно желание да защитавате хората и вещите във Вашия живот. След това, когато развитието на най-натоварените области на живота Ви се забавя, ще започнете да си давате сметка, колко Ви е провървяло. Днес трябва да посветите цялото си свободно време на поддържане на отношенията и на това, да покажете на близките си, че без тях не бихте били същият човек, който сте сега. Може да направите това чрез електронната поща, но ако имате време, позвунете на този човек, който, както сами змаете, много тъгува за Вас…

Телец

Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци

Много ще бъде важно днес за Вас мнението на приятелите Ви, за Вашия любим човек. Ако се вслушате в техните симпатии и одобрения, този ден ще се окаже много щастлив. Ако не го направите, в душата Ви може да се зародят съмнения, които звездите Ви съветват след зрели размишления да изгоните далеч.

Рак

Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

През този ден страшно ще Ви се иска, да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужата открито да питате – ефектът може да бъде обратен.

Козирог

Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” – някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената сотуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

предишна статияСлънчево и горещо и днес. Възможни са превалявания след обяд
следваща статияЛиста от магданоз срещу лош дъх