Начало Водещи Проблеми в лични живот за една от зодиите; късмет – за друга

Проблеми в лични живот за една от зодиите; късмет – за друга

1328
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Хороскоп за 13 януари 2019г.

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец

Днес за вас с любимия Ви човек може да възникнат всякакви доста сложни проблеми. Вместо да ги решавате самостоятелно, обърнете се за помощ към приятели, близки и познати.Този подход навярно не е най-лошия, но все-пак окончателното решение трябва да вземете Вие.

Близнаци

Време е да се огледате наоколо. Някъде наблизо ходи онзи, с когото може да изживеете спокоен и наистина щастлив живот. Имате семейство и сте напълно щастливи? Тогава се опотайте да поговорите спокойно, да изгладите разногласията и наистина да продължите да живеете дълго и щастливо… Макар и да не са много приятни, обясненията понякога са задължителни.

Рак

Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

През този ден трябва да сте готови за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже доста сложен. Професионалните проблеми няма да са прекалено сериозни, но ще бъдат достатъчно многобройни. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а важните дела и отговорни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадение ще Ви позволи по друг начин да погледнете на своя личен живот и да промените някои неща към по-добро. Импровизирайте, но се старайте да оставате в рамките на традицията: прекомерната оригиналност не е за препоръчване.

Скорпион

Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец

Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в отчаяние! Това винаги ще можете да направите успешно. Проблемът е напълно решим. Само трябва да поискате, да го разрешите!

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Има само един начин да покажете на Вашите близки, колко много мислите за тях и какво важно място заемет в живота и сърцето Ви. А за съжаление това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с когото Ви свързват явно не роднински връзки. Това ще рече с онзи, с когото отдавна сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкова смели, че да съвместите тези две компании?… Раничко е. Не много, но все-пак е раничко…

Риби

Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднинте Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.

предишна статияМаксималните температури остават ниски
следваща статияАктуална пътна обстановка