Начало Хороскоп Проблеми в личния живот за две от зодиите, сближаване с шефа за...

Проблеми в личния живот за две от зодиите, сближаване с шефа за трета

1894
октомври

Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Телец
Във въздуха определено витае мощна енергия, обкръжаваща отношенията. В нея има и романтика, и флирт, и ласкателство. Дърдоренетео между Вас и определен колега в работата, несъмнено бият рекорда! Леко не Ви достига прочутата Ви професионална етика, но това с успех може да бъде казано и за всички останали .

Близнаци
Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак
Разговорите днес могат да доведат до сериозни открития и затова се постарайте повече да общувате с обкръжаващите Ви хора. Задавайте противоречиви въпроси, представяйте се за адвокат на дявола и не се оттегляйте от горещи спорове. Има хора с удивителни идеи, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разума си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, съвсем не означава, че по-рано сте грешили. Просто не сте знаели онова, което знаете сега. То се нарича „жизнен опит”.

Лъв
Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева
Днес Вашияt любим човек ще се старае да направи всичко възможно, за да му обърнете внимание: от баналните скандали до необикновените сюрпризи, коиото биха били в състояние да разтопят сърцето дори и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?

Везни
Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец
Днес Вашият любим човек ще Ви разкаже за нещо много удивително, но недостъпно и недостижимо и затова трябва просто да вярвате на думите му, без да се опитвате да проверите тяхната достоверност, дори и да предизвиква у Вас някакви съмнения.

Козирог
Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей
Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби
Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните.

предишна статияТопло време с чести превалявания
следваща статияАПИ: Започва голям ремонт на АМ „Тракия” от Пловдив до Чирпан