Начало Водещи Принцеса Лея ще участва в най-новия филм от поредицата „Междузвездни войни“

Принцеса Лея ще участва в най-новия филм от поредицата „Междузвездни войни“

1554
Междузвездни войни

От „Дисни“ обявиха списъка си с актьори, които ще бъдат включени в следващия филм от поредицата „Междузвездни войни“, съобщават от Си Ен Ен. Интересно е наличието на актрисата Кари Фишър, която почина през 2016 г.

Режисьорът на предстоящия филм Джей Джей Абрамс съобщи, че ще използва стари неизползвани кадри от „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” в които ще видим Фишър в нейната вечна роля на принцеса Лея.

„Ние искрено обичаме Кари Фишър. Намирането на задоволителен финал на сагата Скайуокър без нея, ни се изплъзва”, споделя Абрамс и добавя „ние никога няма да изберем друг за тази роля, както и няма да използваме компютърно програмиран герой”.

Той казва, че благодарение на „подкрепата и благословията” на дъщерята на Фишър – Били Лоурд са успели да намерят начин „да почетем наследството и ролята на Лея в „Епизод IX” използвайки неизлъчвани кадри, които заснехме заедно за „Епизод VII”.

Фишър почина през 2016 г. след инфаркт по време на полет между Лондон и Лос Анджелис. От „Дисни“ са категорични, че „нямат планове дигитално да пресъздават играта на Фишър”.

От компанията съобщиха, че в новия филм ще видим и Били Ди Уилямс, който ще влезе отново в ролята си на Ландо Калрисиан, а Марк Хамил ще се завърне като Люк Скайуокър

предишна статияРекордна печалба за „Амазон“
следваща статияТихомир Безлов: Въпросът е защо Домусчиев не се защитава?