Начало Водещи Приказки за супергерои печелят зрителите

Приказки за супергерои печелят зрителите

1403
приказаки, съпергерои, шазам

Безгрижната приказка за супергерои „Shazam!“ се задържа на челно място през втория си уикенд, печелейки повече от 25.1 милиона долара, тъй като успя да задържи вълните от новодошли зрители в киносалоните, съобщи АФП.

Семейно-приятелският филм представя героят Били Бастън, недоволно дете от приемно семейство, което се трансформира в мускулест, супергерой ( в ролята – Закари Леви), когато някой произнесе тайната дума.

Филмът е хит според критици и публика, отбелязвайки съответно 90% и 88% одобрение на уебсайтовете за филмови рейтинги и запазвайки най-високи продажби на билети в чужбина, които достигнаха 164 милиона долара.

Новото издание на студиата „Universal“ – филмът „Little“ – друга комедия за размяна на тялото, този път с възрастен, хванат в капана на тийнейджърското си тяло, е на второ място с 15,5 милиона долара от началото на уикенда. Филмът печели огромна популярност сред женската афро-американска публика в САЩ.

Филмът е вдъхновен от суперхита от 80-те години „Big“, с участието на Том Ханкс, в който дете се оказва в капана на своето пораснало тяло на възрастен.

На трето място е новият „Hellboy“, който стартира с разочароваща печалба от само 12 милиона за дистрибутора Lionsgate, противно на очакванията за поне 20 милиона долара дебют.

Филмът на ужасите „Pet Sematary“ – римейк на филма от 1989 г., базиран на книгата на Стивън Кинг, заема четвърто място с около 10 милиона долара приходи.

предишна статияМик Джагър се разхожда в парка и се възстановява от операцията на сърцето
следваща статияИзбраха най-популярната песен на Алла Пугачова