Начало Култура През октомври стартират снимките на предисторията на „Игра на тронове“

През октомври стартират снимките на предисторията на „Игра на тронове“

1239

През октомври в Белфаст започват снимките на пилотния епизод от дългоочаквания сериал, който ще бъде предисторията на „Игра на тронове“, пише Cinefish. Новата продукция, за която Джордж Р. Р. Мартин сподели, че е с работно заглавие „The Long Night“, ще бъде заснета в студиото The Hall Paint. Именно тук са заснети сцени от „Игра на тронове“, както и от друг популярен сериал – предисторията на Супермен „Криптон“, а догодина предстоят снимките на нови епизоди от „Междузвездни войни“.

Създаден от сценаристката Джейн Голдман („Шут в г*за“, „Kingsman: Тайните служби“) и самия Мартин по разработен от двамата сюжет, действието в новия сериал, за който съобщихме миналия месец, ще се развива хиляди години преди познатите събития в „Игра на тронове“. Продукцията ще хвърли повече светлина върху най-мрачните тайни на Вестерос и истинския произход на белите бродници.

Мартин уточнява, че никой от героите или актьорите от „Игра на тронове“ няма да се появява в новия сериал. „Всички следващи сериали ще бъдат предистории на събитията от „Игра на тронове“. А този, който подготвяме в момента, ще е най-отдалечен във времето и действието в него ще се развива десет хиляди години преди всички познати истории. Разбира се, ние сме съвсем в началото на работата и засега подготвяме пилотния епизод“, допълва авторът на прочутата поредица.

предишна статияРуснак продава „лимузината на Сталин“ (СНИМКИ)
следваща статия91-годишна дама с пиянски рекорд на Острова