Начало Водещи Предстои неуспех за една зодия, друга ще се радва на добри приятели

Предстои неуспех за една зодия, друга ще се радва на добри приятели

1398
Овен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и

Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец
Възможни са изгодни големи покупки , особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни програми , компютърен софтуер и аксесоари, автоаксесоари, принадлежности за пътуване или за преговори (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното получаване и анализ , както и доброто функциониране на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак
Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, ако още от рано сутринта вземете на въоръжение ясен план за действие. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със ситуацията или нуждите на хората, които Ви заобикалят, но в никакъв случай не се отклонявайте от основния курс! При контакти с жители на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на друг, чужд за Вас мироглед, спазвайте някаква дистанция заради собствената Ви безопасност. Денят е хубав за разходка сред природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв
Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като:благодаря” или „моля”! Само че това дали е нужно?…

Дева
Не трябва да поемате прекалено много задължения: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкова по-добре ще премине деня. Вероятни са лесни победи и не е изключено благоприятно разрешение на някакъв важен за Вас въпрос. Първата половина на деня е подходяща за пътувания и неформални срещи.През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разум няма да Ви напусне при никакви обстоятелства.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион
Ако не сте напълно уверени в чувствата на своя любим човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-добра приятелка, за да не се наложи след това да станете свидетел на тяхната свaтба. Ако сте убедени, че този човек е наистина нужен за Вас, то побързайте със запознанството.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да бъде поне за малко тиран и деспот и затова ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви заставя да действате така, както на него му се иска. Вашата задача е, да му припомните правата си за свобода на мислите и действията и то колкото по-решително, толкова по-добре.

Козирог
Не всичко върви гладко и има риск за неуспех във важна за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размисли безценно време, а от добрите резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече смелост, за да постигнете онова, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво – правилно…

Водолей
Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

предишна статияИнтензивни валежи, придружени с гръмотевици и градушки
следваща статияДнес се очакват валежи и гръмотевични бури