Дъжд

Днес времето над страната ще бъде предимно облачно. През деня на много места ще превали дъжд, като в Северна България валежите ще от дъжд и сняг. Почти без валеж ще бъде в източните райони от страната. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен югоизточен вятър. Минималните температури ще бъдат предимно от минус 3° до 2°, максималните между 2° и 7°, по-високи в Югозападна България – до 11°-12°.

Над планините ще е предимно облачно и на места ще има слаби валежи от сняг, под около 1200 метра – от дъжд. През по-голямата част от деня ще духа умерен северозападен вятър, който вечерта в източните райони за кратко ще се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно. На отделни места, главно след обяд и вечерта, ще превали дъжд. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

предишна статияЕдна от зодиите днес трябва да е изключително предпазлива
следваща статияДнес следобед облачността ще се разкъса и намалее