Начало България Пореден слънчев и топъл ден днес

Пореден слънчев и топъл ден днес

49
слънце слънчево слънцето
Слънчево ще е и по морето

Днес ще бъде предимно слънчево. Облачността ще се увеличи във високите и източните райони след обяд, но без валежи. Вятърът ще духа умерено от север-северозапад. Максималните температури ще са между 20° и 25°, в София около 21°.

Над планините очакваме предимно слънчево време, с развитие на купеста облачност след обяд, като валежите се очакват само на отделни места. Вятърът ще бъде умерен и северозападен. Максималната температура на височина 1200 м надморска височина ще бъде около 14°, а на 2000 м – около 5°.

Над Черноморието ще бъде слънчево преди обяд, след което облачността ще се увеличи без валежи. Вятърът ще бъде слаб и северозападен. Максималните температури ще се движат между 20° и 25°, а температурата на морската вода ще бъде 10°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

предишна статияОБНОВЕНА Изложба на Калина Тасева се открива днес в "Квадрат 500"
следваща статияПредседателят на Управителния съвет на Българската браншова камара "Пътища" инж. Стефан Чайков за БТА: Пътните строители очакват от властта да запази приоритетите в изграждането на инфраструктурните обекти