Начало Водещи Поне 3 милиона долара ще вземе всяка от „Спайс гърлс“ за турнето...

Поне 3 милиона долара ще вземе всяка от „Спайс гърлс“ за турнето им във Великобритания

1246
Спайс гърлс

Всяка от изпълнителките в „Спайс гърлс” ще вземе за турнето във Великобритания повече от 3 милиона долара, а ако билетите за концертите се разпродадат те може да получат и повече пари, съобщава Ти Ем Зет.

Анонимен източник съобщава, четирите от петте дами, които ще бъдат на турне на острова ще направят около 550 хиляди долара за всеки от концертите си, което ще донесе на всяка по 3.2 милиона, което не е лошо за 6 дни работа.

Те обаче могат да направят и повече ако билетите за техните концерти се продават добре. Сумата, до която може да стигне тяхното възнаграждение е 6.5 милиона долара за всяка.

Това разбира се не е гарантирано. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази седмица. Певиците обаче са притеснени, дали ще привлекат достатъчно публика без Виктория Бекъм.

Във видеоклип, споделен на новосъздадения акаунт в Туитър, останалите четири членки организираха пародийно новинарско предаване, за да потвърдят обиколката, като започнаха да пеят една от старите си песни.

Преди обявяването, Мелани Браун (Скери Спайс) остави вратата за включването, макар и в последния момент на Бекъм, сега изявяваща се като уважаван моден дизайнер.

„Само четири от нас сме напълно потвърдени, но вие знаете, Вик може да се присъедини към нас в някакъв момент“, каза тя пред ITV на Великобритания.

„Тя има живот, пълен с всичките ангажименти за работа, модната ѝ линия и децата си, така че тя просто не се занимава още с това“, добави Браун.

Групата продаде 85 милиона албума по целия свят.

Само два от 11-те сингъла не успяха да достигнат номер едно на британските класации, докато първите три сингъла пробиха и в първата петица на САЩ.

Формацията от пет изпълнителки, която се формира през 1994 г., се раздели през 2000 г., но се събраха за световно турне през 2007 г.

предишна статияПочитаме Архангеловден
следваща статияВ британска ферма зебра и магаре създадоха… зебгаре