Начало Водещи Помощ от половинката за една от зодиите днес, скандали вкъщи за друга

Помощ от половинката за една от зодиите днес, скандали вкъщи за друга

1730
зодиите

Овен 
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Телец

Откажете се от активна дейност и се съсредоточете към анализ на събитията, които стават в живота Ви. Оценете собствените си успехи и неуспехи в последно време. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в случая се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, особено с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща чувствителност и интерес към всичко ново и неизвестно, може да станат причина за опасни ситуации. Запазете спокойствие, и трудностите и препятствията по Вашия път ще бъдат отстранени.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева

Най-хубавото от изкуствата – киното, днес ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се приемат, но най- вече би Ви се харесала интересна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на човека, с когото съвсем няма да е задължително да подържате разговор през цялото време, ще направи прекараното време съвсем хармонично.

Везни

Предстои изключително сложен ден от професионална гледна точка. Възможно е да прекратите сътрудничеството си с отдавнашни партньори, както и за сериозни загуби. Няма кого да обвинявате – проблемът, за съжаление, сте си създали сами. Отношенията, на които много държите, и които са Ви толкова скъпи, се разлагат, и всъщност сега е невъзможно да бъдат хармонизирани. Бъдете търпеливи и се дръжте достойно и не негодувайте срещу човека, който прави глупости под влияние на емоциите. А и никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Ако трябва да сме точни, понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много време, след като сте го докоснали…..

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга – такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утвърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.

Стрелец

Днес ще Ви се иска да прегърнете своя любим човек и да не го пускате по възможност никъде без Вас и , разбира се, никога. Ако това не се получи, а най-вероятно така и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана заедно. Те са действителното щастие.

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Планирайте за днешната вечер нещо особено, дори това да е в последния момент. Позвънете на старите приятели или на накой, който има за Вас голямо значение, или на някого, който в един прекрасен момент може да стане за Вас нещо повече от приятел. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте весело времето си. Ако искате, може да обсъдите въпроси, от които в последно време много Ви интересуват – нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби

Днешният Ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано – и не само Вие, а и Вашия любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

предишна статияКриптомилиардер закупи BitTorrent и uTorrent
следваща статияСлънчевото време се завръща