Начало Култура Показаха първи кадри от последния сезон на „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Показаха първи кадри от последния сезон на „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

1526
Игра на тронове

До началото на последния сезон на „Игра на тронове“ остава повече от половин година, но вълнението на феновете не може да бъде обуздано. Затова е съвсем нормално, когато вчера от HBO пуснаха кратко видео, в което представят каталога си за предстоящия сезон, няколкото кратки кадъра от осмия сезон на сериала да предизвикат реакция, пише Chronicle.
Във видеото са показани моменти от последния седми сезон, които се редуват с кадри от осмия сезон, който трябва да излезе през пролетта на 2019 г. Макар видеото да не ни казва нищо конкретно, несъмнено е приятно да си припомним епичния сериал.

В допълнение към „Игра на тронове“ видеото включва и редица кадри от минали и предстоящи сезони на вече популярните им сериали. Виждаме Рийз Уидърспуун, Никол Кидман и Мерил Стрийп в сцени от „Големите малки лъжи“, Махершала Али в „Истински детектив“, Джулия Луиз-Драйфус в новия сезон на „Вице“. Към всичко това са добавени и откъси от предстоящи нови продукции като „Five Acts“, която е с участието на Джейн Фонда.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=100&v=ouA24T1Tz-Y

предишна статияСлед 139 години: Край на стационарните телефони във Франция
следваща статияКолко пари са откраднати във филмите за обири?