Начало Водещи Повод за ревност ще получи една от зодиите, друга я очаква вълнуваща...

Повод за ревност ще получи една от зодиите, друга я очаква вълнуваща изненада

1933
зодиак

Дневен хороскоп за 29 декември 2017

Овен

Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Телец

Във въздуха витаят обида и ревност, но Вие нямате вина за това, така че може да забравите своята всеизвестна привичка да поемате вината за всичко от рождението Ви до момента. Небесата днес са устроили нещата така, че всяка среща ще бъде важна и ще има последствия далеч в бъдещето, дори и да Ви се стори съвсем обикновена. Ако у някой от Вашите приятели възникнат проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да направите нещо, за да пооправите настроението му.

Близнаци

През този ден Вашия любим човек ще се прояви в неочаквана за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат съвсем непредсказуеми и затова бъдете готови за всякакъв изход от събитието…

Рак

Съвършено неочакваното развитие на събитията може да премине като ударна вълна през желия днешен ден, но ще трябва да признаете, че въпреки хаоса, всичко това е невероятно вълнуващо. Само че сега днес предстои да се оправите с последствията. Не забравяйте, че не трябва да намерите решение в едно действие, до колкото днешния ден е сложил началото на много дълъг процес. Ще откриете, че всички Ваши бъдещи крачки ще се вписват в пъзела с невероятна лекота.

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Постарайте се днес да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за осъществяване на личните Ви планове. В семейните отношения може да правите всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави грешки. Планирайте съвместен отдих, защото отдавна е трябвало да направите това. Внимателно проверете състоянието на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за ползване на кредит. Препоръката на звездите е, въобще да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите скъп подарък.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

На Вашия любим човек днес съвсем няма да му бъде лесно да разбере, какво именно Ви движи в постигането на тази или онази цел, че даже в един момент той ще се опита да се откаже от тази наистина безумна идея. Не се ли страхувате да загубите доверивто му по такъв начин?

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби

Искате да получите нещо от някого, но не знаете как да го направите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се запази голямо количество енергия, ако се действа направо. И ако тези хора не са в състояние да Ви дадат желаното, то по-добре да разберете това още от самото начало. Тогава може да насочите усилията си там, където имате повече шансове….

предишна статияВ петък ще има превалявания от дъжд
следваща статияЗеленчуците, които не бива да обработвате термично!