Начало Водещи Плеймейтката Карън Макдугъл иска да разкаже за изневярата на Доналд Тръмп

Плеймейтката Карън Макдугъл иска да разкаже за изневярата на Доналд Тръмп

2679
Карън Макдугъл

Бившият модел на мъжкото списание „Плейбой” Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис (щата Калифорния) с искане да бъде освободена от задължението да не разкрива публично информация за предполагаемата й интимна връзка с Доналд Тръмп преди повече от 10 години.

Карън Макдугъл

Новината съобщи вестник „Ню Йорк Таймс”, позовавайки се на нейния адвокат Питър Стрис.

Жалбата е насочена срещу медийна компания American Media и нейното издание National Enquirer, платило 150 000 долара на бившия модел на „Плейбой“ за изключителното право да публикува нейните истории.

Ищецът посочва, че National Enquirer така и не е публикувал материали за съпружеската измяна на Тръмп и е платил пари, за да не се допусне това и да принуди Макдугъл да мълчи.

Карън Макдугъл

Първите откровения на Карън Макдугъл за връзката си с Доналд Тръмп, която била консумирана след като милиардерът се оженил за третата си съпруга Мелания, се появиха в изданието „Нюйоркър”.

Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на „Нюйоркър” шест написани на ръка листа, в които Макдугъл описва как се е запознала с Тръмп и какви са били отношенията й с него.

Карън Макдугъл

Двамата се запознали на празненство в имението на „Плейбой” през юни 2006. Разменили си телефоните и започнали да общуват. След това се видели насаме в бунгало на хотел в Бевърли хилс.

„Бях толкова развълнувана! Харесаха ми умът и очарованието му. Такъв учтив мъж”, пише Макдугъл.

Двамата си поговорили около два часа, после „се съблекли и се заели със секс”. След това Тръмп предложил пари на младата жена, но тя отказала. „Погледнах го и почувствах разочарование. И казах: „Не, благодаря, не съм такова момиче”.

Малко преди президентските избори в. „Уолстрийт джърнъл” съобщи, че приближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди долара, за да си мълчи за отношенията си с президента.

По-късно същото издание съобщи, че адвокатът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди долара на бившата порноактриса Стефани Клифърд в рамките на извънсъдебно споразумение за неразгласяване на връзката й с Тръмп.

И двете информации са опровергани от Белия дом.

предишна статияАПИ: Мъгла и мокри пътищата затрудняват движението. Шофирайте внимателно!
следваща статияПървата полярна мечка, родена в Обединеното кралство в продължение на 25 години