MM2

Няколко дни преди излизането на „Mamma Mia 2: Here We Go Again“, Пиърс Броснан, Аманда Сейфрид и Лили Джеймс се срещнаха в четвъртък, 12 юли в Хамбург за премиерата на филма.

Докато феновете са готови да открият останалата част от приключенията си в „Mamma Mia 2: Here We Go Again“, Пиърс Броснан и Аманда Сейфрид пристигнаха в Хамбург, за да популяризират този дългоочакван филм. Заедно с тях е красивата Лили Джеймс, която в тази втора част на филма поема ролята на Дона (изпълнена от Мерил Стрийп в първия епизод), когато тя беше млада и разтърсваща. Усмихнати, трите звезди се отдадоха изцяло на фотографите. За случая Пиърс Броснан бе избрал небрежен външен вид с карирано яке, докато двете му колежки бяха заложили на шикозни и летни облекла.

Изминаха десет години, но нищо не се промени. След световния успех на първия епизод през 2008 г. (повече от 610 милиона долара приходи), целият екип на „Mamma Mia“ се завръща тази година, за да представи „Mamma Mia 2: Here We Go Again“ – игрален филм между настояще и минало, което позволява да научите повече за младостта на героите. За тази нова част откриваме Софи, играна от Аманда Сейфрид, на райския остров Калокари в Гърция. Бременна, младата жена ще намери комфорт с най-добрите приятели на майка й, които ще я посъветват да вземе пример от майка си.

Режисьор е Ол Паркър, филмът е щастлива поредица от ретроспекции, върху яростния ритъм на митичните хитове на шведската група ABBA. На 25 юли тази година филмът ще се прожектира в киносалоните.

предишна статия8 дейности, с които да имате страхотно лято
следваща статияОчаква ни хубав слънчев ден