Начало Новини Петър Колев е новият старши треньор на втородивизионния ПФК Монтана

Петър Колев е новият старши треньор на втородивизионния ПФК Монтана

24
Петър Колев е новият старши треньор на втородивизионния ПФК Монтана

Бившият защитник Петър Колев, който през тази пролет се раздели с отбора на Беласица (Петрич), днес пое друг тим от Втора лига – ПФК Монтана. Колев беше представен пред футболистите в Северозапада, а след това изведе играчите за тренировка.

Колев поема отбора от Николай Митов, който беше уволнен вчера именно след поражение като домакин от Беласица (Петрич). Помощник на новия треньор ще бъде добре познато име в Монтана – Светлан Кондев.

И докато в Петрич Петър Колев имаше за задача да спаси отбора от изпадане при аматьорите, в Монтана ще трябва да положи всички усилия, за да извоюва промоция в елита. 

Монтана е на 4-о място във временното класиране с 50 точки, на 7 от 2-ото място, което се заема от Септември (София). Интересното е, че в Септември също предприеха треньорска смяна и назначиха точно Николай Митов на мястото на Иван Гешев, който пък претърпя домакинска загуба от Дунав (Русе) с 1:2.

Реално целта за Монтана е да се добере до 3-ото място, което се заема от Марек (Дупница) с 53 точки. На 5-ото място е Добруджа (Добрич) с 49.

предишна статияФармацевтичната компания "Новартис" отбелязва солидна печалба и ръст на продажбите през първото тримесечие
следваща статияДПС номинира Елена Йончева за евродепутат. Нинова: Рано или късно зависимостите лъсват