коронавируса
снимка: Twitter

Американската певица Алиша Бет Мур, известна под псевдонима Pink, заяви в събота, че се е възстановява от COVID-19 и възнамерява да дари 1 милион долара средства за борба с нея.

„Преди две седмици моят тригодишен син Джеймисън и аз имахме симптоми на COVID-19. За щастие терапевтът ни имаше достъп до тестовете и моят се оказа положителен“

, сподели в Туитър тя.

По думите й преди два дни отново тествали, резултатите им били отрицателни. Певицата сподели, че по време на болестта семейството й е останало вкъщи и е следвало препоръките на лекаря. Тя разкритикува американските власти за факта, че не всички граждани на страната имат възможност да бъдат тествани за инфекция.

„Хората трябва да знаят, че това заболяване може да засегне всички: млади и стари, здрави и болни, бедни и богати, а тестовете трябва да бъдат безплатни и широко достъпни за всички“

, каза Пинк. Тя благодари на всички медицински работници, които лекуват хората от коронавирус.

Тя каза още, че ще изпрати 500 хил. Долара от личните си средства във фондове във Филаделфия и Лос Анджелис за подпомагане на здравните работници и борба с коронавируса.

 

предишна статияАман от мрачни пророци за коронавируса
следваща статияЮжна Корея удължава изолацията